Mesék, nem csak gyerekeknek & Sorozat-átiratok, nem csak rajongóknak

Frontierland 2.

2017/05/14. - írta: SunnyDonnelly

Destiel (Alternatív fanfiction) - 6. évad 18. rész

 - Rád - szólalt meg váratlanul Dean. Hamar megszokta ezt a „láthatatlan dolgot”, így amikor egy fiatal pár közvetlen mellettük nevetve szaladt a vízbe, már meg sem rezzent az arca.

 - Hogy mondod? - kérdezett vissza Castiel, mintha nem értette volna a szót.

 - Kérdezted, hogy mire van szükségünk... még odahaza. Rád. Rád van szükségem. - Dean megnyugtató közelsége és sokatmondó szavai boldogságot hoztak Castiel sokáig háborgó elméjébe, s percről percre mindinkább érző szívéig hatoltak.

Már a tény, hogy összeért a válluk a beszélgetés közben is olyan mértékű örömet csempészett örökkévaló életébe, amivel egymaga nem is tudott mit kezdeni. Zavartan mosolygott, majd Dean szemeibe nézve újfent hagyta a tapasztalt ajkaknak, hogy csókra csábítsák... Újra és újra.

 - Bárcsak örökké itt maradhatnánk - bukott ki Deanből két csók közt a kívánsága. Castiel ismételten ábrándosan elmosolyodott.

 - Bármikor visszatalálhatsz ide, Dean. - Néhány pillanatra némán fonódott eggyé a tekintetük. Castiel olyan váratlanul ragadta meg a vadász kezét, hogy ha szerette volna, sem védhette volna ki azt, ami következett. Enyhén égő érzést érzett a csuklóján, egy igencsak aprócska hatósugárban. Mire az agya felfogta a történéseket, addigra már el is múlt a fájdalom. Miután Cas elvette a kezét, a férfinak feltűnt egy aprócska, anyajegy szerű halvány folt a bőrén ott, ahol az imént a fájdalmat érezte. - Valahányszor úgy érzed, túl sok stressz ért, és el akarsz tűnni a világ elől, oda, ahol senki nem találhat rád, úgy értem, rajtam kívül senki...- nézett rá jelentőségteljesen - csak érintsd meg ezt a pontot és gondolj erre a helyre. Vagy rám. Ahogy jólesik.

Egy szívdobbanásnyi ideig tartott csupán, amíg az angyal megszakította a szemkontaktust, de Dean abban a pillanatban érezte, el van veszve nélküle. Ezúttal rajta volt a sor, hogy végigsimítson az arcán, mosolyt csalva rá az érintésével.

 - Rád fogok gondolni - jelentette ki egyszerűen és határozottan. - Mert nem a hely számít. Mármint, ez itt elképesztő, de tényleg! A lényeg, hogy kivel tölti az ember az idejét.

Ilyen szavak után Castielnek az egyre inkább érző szíve nem hagyott más alternatívát, mint csókkal megpecsételni újabb közös titkukat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunny-donnelly.blog.hu/api/trackback/id/tr1612505123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása